Kurhotel Skodsborg A/S

DIN NØGLE TIL ET FREDFYLDT SIND - MEDITATIONS RETREAT v/ Marie Kronquist


Dato og tid

Søndag d. 1. oktober 2017 kl. 12:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 1. oktober 2017 kl. 11:00

Sted

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Denmark

Arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk

Meditation er en vej til øget selvforståelse, dybde og mere kvalitet i tilværelsen. Desuden er meditation et veldokumenteret redskab til at reducere de negative virkninger af stress og løsne op for spændinger i krop og sind. Resultatet er forøget psykisk og fysisk velvære samt mere overskud, glæde og inspiration i hverdagen.

Gennem meditation kommer du i tættere kontakt med dine egentlige behov og bliver bedre i stand til at skille væsentligt fra uvæsentligt - til at navigere mere trygt gennem det hav af informationer og valgmuligheder, du dagligt præsenteres for.

På dette event lærer du enkle og virkningsfulde meditationsmetoder, som du kan have glæde af resten af livet. Eventen henvender sig både til nybegyndere og til mennesker, som ønsker en fornyelse af deres meditationspraksis.

Drikkevarer og frugt er inklusiv i prisen.
Adgang til spa kan tilkøbes på dagen inden event start til kr. 250,- pr person. Husk at medbringe badetøj og håndklæde. Vi udleverer slippers, et stk. badekåbe samt et lille håndklæde til brug i spaen.

Marie Kronquist guides you to improved self-knowledge, depth and quality in your everyday life in this meditation retreat.


Afbudspolitik
Din booking er gældende ved gennemført betaling. 
Skulle du mod forventning blive forhindret og ønske at afbestille din booking, kan dette gøres op til en uge inden arrangementets start.
Herefter kan bookingen ikke annulleres og billetprisen ikke refunderes.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk