Kurhotel Skodsborg A/S

ET LIV I BALANCE - MINDFULNESS EVENT v/ Marie Kronquist


Dato og tid

Søndag d. 19. november 2017 kl. 10:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 19. november 2017 kl. 09:00

Sted

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Denmark

Arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk

Mindfulness er i dag et af de stærkeste værktøjer til at optimere både handlekraft, koncentrationsevne og trivsel. Mindfulness er på en og samme tid en praktisk metode og en sjælsrejse. Teknikkerne er skarpe og effektive og alligevel enkle og konkrete. Mindfulness tilbyder dig værktøjer til at møde livet med mere tålmodighed, venlighed og ro. Træning i mindfulness handler om at blive ven med den du allerede er. Ved at lære at være til stede på en åben og ikke dømmende måde, kan du slippe indgroede mønstre og tankevaner, som er med til at skabe uro og stress. Du kan møde verden, omgivelserne og dig selv på en mere rolig måde og derigennem skabe nye muligheder.

På denne event får du et indblik i mindfulness principperne og en forståelse for, hvad mindfulness kan gøre for dit liv - privat såvel som professionelt. Eventen er åben for alle, der søger at forbedre livsoplevelsen på alle planer og ønsker personlig udvikling. Der kræves ingen forudgående kendskab til mindfulness. Undervisningsformen veksler mellem teoretiske oplæg, træning, refleksion, samt stille perioder.

Frokost er inkluderet i prisen. 
Adgang til spa kan tilkøbes på dagen inden event start til kr. 250,- pr person. Husk at medbringe badetøj og håndklæde. Vi udleverer slippers, et stk. badekåbe samt et lille håndklæde til brug i spaen.

Program:
Kl. 10.00 - 12.00 - Undervisning 
Kl. 12.00 - 12.30 - Pause med forplejning
Kl. 12.30 - 15.00 - Undervisning

Get a knowhow on the mindfulness principals and the knowhow for what mindfulness does for your private life as well as your professional life. Mindfulness offers you the tools to meet life with more patience, kindness and peace.
Lunch is included in this event. 


Afbudspolitik
Din booking er gældende ved gennemført betaling. 
Skulle du mod forventning blive forhindret og ønske at afbestille din booking, kan dette gøres op til en uge inden arrangementets start.
Herefter kan bookingen ikke annulleres og billetprisen ikke refunderes.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk