Kurhotel Skodsborg A/S

Indlæser

TUESDAY TALKS v/Michelle Hviid


Dato og tid

Tirsdag d. 8. august 2017 kl. 17:00 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 8. august 2017 kl. 17:00

Sted

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Denmark

Arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk

Tuesday Talks er et nyt koncept, hvor vi inviterer en interessant og aktuel personlighed, til at dele ud af sin viden og sine erfaringer. Tirsdag den 8. august er det forfatter og radiovært Michelle Hviid.

Skru op for livet
De lykkeligste mennesker i verden er dem der tør give mest.
Dette foredrag tager udgangspunkt i Michelles bog, ”Skru op for livet – 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen”. Den er udkommet i 3. oplag, og Michelle er mest kendt for netop dette foredrag. Deltagerne elsker mildt sagt hendes gennemført autentiske stil.

Michelle tror på, at de lykkeligste mennesker er dem, som deler mest. Dem, der giver mest. Dem, der ikke slår automatpiloten til. Dem, der tør mærke efter og handle på det de mærker.

I foredraget inspirerer Michelle sine deltagere til, hvordan de selv kan lave et ’manifest’ for, hvordan man vil leve sit liv mere motiveret, mere modigt og sjovere. Det kræver, at vi tør gøre noget i morgen, som vi ikke gjorde i dag.

Michelle deler hudløst de handlinger og erfaringer, der har gjort hende i stand til at tage en stor bid af livet, hver dag. Og, som har gjort hende til en af de mest populære foredragsholdere i Danmark.

Afbudspolitik 
Din booking er gældende ved gennemført betaling.  
Skulle du mod forventning blive forhindret og ønske at afbestille din booking, kan dette gøres op til en uge inden arrangementets start. 
Herefter kan bookingen ikke annulleres og billetprisen ikke refunderes. 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk