Kurhotel Skodsborg A/S

Indlæser

TUESDAY TALKS v/Anna Thygesen


Dato og tid

Tirsdag d. 15. august 2017 kl. 17:00 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 15. august 2017 kl. 16:50

Sted

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Denmark

Arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk

Tuesday Talks er et nyt koncept, hvor vi inviterer en interessant og aktuel personlighed, til at dele ud af sin viden og sine erfaringer. Tirsdag den 15. august er det kommunikationsrådgiver og kommentator Anna Thygesen.

Personlig gennemslagskraft og branding
Med udgangspunkt i sin egen historie, fra skandaleramt til succesfuld erhvervskvinde, tager kommunikationseksperten Anna Thygesen tilhørerne med på en tour de force gennem de sidste 15 år af sit liv – om den hårde vej fra PFA skandalen, om at være hængt ud i medierne og persona non grata i det danske erhvervsliv til comeback med topjobs i nogle af Danmarks største kommunikationsbureauer til ejer af sin egen virksomhed, hvor Anna Thygesen i dag rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder om branding og kommunikation.

Er branding ikke bare noget for virksomheder og hvordan skaber man et godt personligt brand? Hvordan brænder du bedre igennem i dit personlige liv og hvordan skaber du overensstemmelse mellem den personlighed, du gerne vil være og den dine omgivelser rent faktisk ser dig som? Er autencitet ikke bare et af tidens hotte buzz words og er det ikke fint nok bare at være sig selv?

Alt dette og meget mere, bliver du klogere på, når Anna Thygesen giver den gas på sin vanlige hæsblæsende facon tilsat masser af humor.

Om Anna Thygesen
Anna Thygesen er 52 år og bor i København med sin kæreste og søn på 14 år. Hun er kommunikationsrådgiver med speciale i krisekommunikation og feminin købsadfærd. Der udover er Anna fast paneldeltager i radioprogrammet 2Det Vi Taler Om" på Radio24syv. Hun er fast kommentator på Jyllands-Posten, debattør, meningsdanner og foredragsholder.

Afbudspolitik 
Din booking er gældende ved gennemført betaling.  
Skulle du mod forventning blive forhindret og ønske at afbestille din booking, kan dette gøres op til en uge inden arrangementets start. 
Herefter kan bookingen ikke annulleres og billetprisen ikke refunderes. 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk