Kurhotel Skodsborg A/S

NORDIC NOIR PÅ SKODSBORG


Dato og tid

Onsdag d. 1. november 2017 kl. 20:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. november 2017 kl. 19:00

Sted

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Denmark

Arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk

I samarbejde med forfatteren Sara Blædel inviterer vi til en række intime forfatterevents med titlen ”Nordic Noir på Skodsborg”. Disse events fokuserer på den skandinaviske krimi, der for tiden topper bestsellerlisterne over hele verden.

Onsdag den 1. november 2017 kl. 20-22 får Sara Blædel besøg af krimiforfatteren Elsebeth Egholm. 

Elsebeth Egholm er født og opvokset i Aarhus. Efter en årrække på Det Jyske Musikkonservatorium tog hun uddannelsen som journalist og blev ansat på bl.a. Berlingske. Egholm debuterede i 1999 med De frie kvinders klub og har siden udgivet en række bøger. Første bind i hendes populære krimier med Dicte Svendsen, Skjulte fejl og mangler, udkom i 2001. Indtil videre har hun skrevet ni bind i serien, senest Dødvægt fra 2015.
Elsebeth Egholm er blandt Danmarks mest læste forfattere, og hendes forfatterskab er solgt til udgivelse i en række lande, bl.a. Sverige, Norge, Holland, Italien, Frankrig og England.

I pausen byder vi vanen tro på ”Te med Georg” og hjemmelavede lækkerier inspireret af det nye nordiske køkken. Efter pausen åbner Sara for spørgsmål fra publikum.

Vi gælder os til at byde velkommen til en drabelig aften i krimiens tegn.


Afbudspolitik
Din booking er gældende ved gennemført betaling. 
Skulle du mod forventning blive forhindret og ønske at afbestille din booking, kan dette gøres op til en uge inden arrangementets start.
Herefter kan bookingen ikke annulleres og billetprisen ikke refunderes.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk