Kurhotel Skodsborg A/S

KROUN & KLASSISK - DINNER EVENT


Dato og tid

Lørdag d. 28. oktober 2017 kl. 19:00 til 23:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 28. oktober 2017 kl. 10:00

Sted

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Denmark

Arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk

The Restaurant By Kroun inviterer til en unik aften med fokus på at vække alle sanserne. Køkkenchef Erik Kroun sammensætter en særlig menu, som akkompagneres af en af Danmarks mest sjælfulde klassiske musikere, Andreas Bernitt. Denne kombination bliver en sanse og spiseoplevelse af de helt store.

Kurhotel Skodsborg handler om store oplevelser, om en higen efter perfekte øjeblikke. I The Restaurant By Kroun søger vi konsekvent at flytte grænser for madkunsten og hver eneste dag at sætte barren lidt højere end i går. Når den smukkeste musik - spillet af en top performer som Andreas - leveres på et sted, hvor The Restaurant by Krouns sublime kogekunst, optimale velvære og høje service går hånd i hånd, løfter den samlede oplevelse sig til et niveau, som ord sjældent vil kunne udtrykke.

Stærkt inspireret af Erik Kroun og hans sofistikerede skandinaviske køkken, vil Bernitt spille egen musik og kendte værker til de forskellige retter, der igennem middagen vil udvikle sig i styrke og kraft. Der vil være et soloindslag imellem alle retter og god mulighed for også at konversere aftenen igennem.

Arrangementet starter kl. 19.00 med et glas champagne og snacks. 
Derefter følger en 5-retters menu med tilhørende vinmenu.
Prisen er 2.050,- pr. person inklusiv vinmenu

"At sammensætte råvarer er en kunst - en higen efter den perfekte balance mellem håndværk, viden, intuition og følelser. Tilblivelsen af musik opstår via en tilsvarende proces.
Jeg vil forsøge musisk at beskrive de sanseindtryk, jeg oplever ved de forskellige mad- og vinoplevelser - og derved aktivere høresansen til samspil med smags- og lugtesansen.
Både i madlavning og musik er der traditioner og form, hvilket både kan skabe tryghed og begrænsning. At tænke frit, nyt og anderledes, kan være angstprovokerende og kræver mod. Inspireret af den sublime kunst i køkkenet, vil jeg lade mine strenge udfordre denne begrænsning".
Citat: violinist Andreas Bernitt

Læs og hør mere om Andreas:
www.bernittmusic.com


NB. Dette er et eksklusivt arrangement, hvor der kun vil være få billetter til salg, vi anbefaler derfor alle interesserede at bestille deres billetter hurtigst muligt.


Afbudspolitik
 
Din booking er gældende ved gennemført betaling.  
Skulle du mod forventning blive forhindret og ønske at afbestille din booking, kan dette gøres op til en uge inden arrangementets start. 
Herefter kan bookingen ikke annulleres og billetprisen ikke refunderes.  

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kurhotel Skodsborg A/S
+45 4558 5800
event@skodsborg.dk